beka_endustriyel_mutfak_haber_3

Beka Mutfak İle Proje Aşamaları

Bir restoran, steakhouse, otel, fabrika, pastane veya hastane mutfağı gibi alanlara endüstriyel mutfak projesi yaptırmak istediğinizde konunun uzmanı Beka Mutfak her zaman hazırdır. Yapılacak ilk iş mekanınıza göre projelendirmedir. Her mutfakta farklı tip ürünler üretileceği için mutfakların yerleşimi ve ekipman düzeni de farklılıklar gösterecektir. Bu durum da her firmaya ve mekana özel proje tasarımları gerektirmektedir. Projelendirme yapılırken mutfakta hangi tür ürünlerin üretileceği, kaç kişiye yemek hazırlayacağı ve kaç personelin çalışacağı göz önünde tutulacaktır.

KEŞİF: Konusunda uzman ekiplerimiz mutfak projesinin yapılacağı mekanı detaylı inceler. Mutfak içindeki elektrik ve su bağlantılarının yerleri ile kolon ve pencere gibi bölümler belirlenir.

BRİFİNG: Mekanda tam olarak hangi tür yemekler hazırlanıp servis edeceğine karar vermiş olması gerekmektedir.

KİŞİ SAYISI VE MENÜYE GÖRE PROJE TASARIM: Alınan bilgiler eşliğinde ihtiyaca uygun olarak proje tasarımı gerçekleştirilir. Bu işlem esnasında personelin çalışma alanına ve iş gücünden tasarrufa çok dikkat edilir.

 

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *